torstai 21. elokuuta 2014

Syysistutus


Tunnen haikeutta kävellessäni paljain varpain kostealla ja kylmällä nurmikolla. Ilma on sateen jälkeen raikas ja vilpoinen ja syksy tuoksuu jo puutarhassa, kesä on loppusuoralla! Puutarha näyttää rehevältä ja vihreältä, heinäkuun kuivattamasta vaalean vihreästä nurmikosta ei ole enää tietoakaan. Jälleen kerran luonto huolehti nurmikon kastelusta. Syksyinen keli tuli tänä vuonna kertaheitolla samalla ovenavauksella kun koulut alkoivat. Esikoisemme aloitti lukion ja nuorimmaisemme meni neljännelle luokalle. Onneksi on upea puutarhakesä takana, joten nyt nautitaan alkavasta syksystä ja arjen rutiineista!

Syysistutuksessani on: sorvarinpensas, calluna, hopealehti ja maksaruohoa. Ruukkuna toimii Ikean KNODD valkoinen tynnyri .

Tuikkuja ja puutarhalyhtyjä on kaapit jo täynnä eli Tervetuloa syksy 2014!

6 kommenttia:

 1. Tuikkukautta tässä on jo odotettukin, vaikka se samalla tarkoittaakin villasukkakauden käynnistymistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täälläkin! Ja onneksi meillä on erilaisia vuodenaikoja, mä luulen, että sen takia kevät ja kesäkin tuntuu niin erityisen hyvältä, kun siinä välissä on aina se pimeä ja pitkä villasukkakausi :)

   Poista
 2. Onpa hyvä idea, meilläkin noita Iksun sankoja.

  Kivaa lauantaita toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ja aurinkoista viikonloppua myös Sinulle 😊 Mulla on ollut tuossa saavissa kesäisin viiruhelpiä kasvamassa eli sitä raidallista heinää ja se vasta nättiä on ollutkin 🌸

   Poista
 3. Eipä olisi tullut mieleeni käyttää ikean valkoista tynnyriä ruukkuna! Kaunis istutus, itseasiassa sorvarinpensas sopii hyvin istutuksiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Olen tykännyt itse valkoisesta ämpäristä, mutta niitähän löytyy monen värisinä. Eilen näin Ikeassa myös sellaisia inan pienempiä peltitynnyreitä, ne näytti myös kivoilta :)

   Poista