lauantai 2. huhtikuuta 2016

Puutarhamessut Turku

Puutarhamessut Turku - kevään varma merkki

Aurinkoinen lauantaiaamu ja auton nokka kohti Turun messukeskusta. Puutarhamessut on niin varma kevään merkki :) 

Eihän siellä messuilla nyt oikeasti mitään ihmeellistä ole ja ei oikein voi tähän aikaan vuodesta vielä mitään isuttaakaan, niin puutarhaostokset on pakko joka tapauksessa jättää myöhäisemmäksi....

...mutta pakkohan sinne on silti päästä! Messut on ihana varaslähtö kevääseen. Tänä vuonna messuilla oli harvinaisen kaunista!


Pampaheinä

Ja mitä messuilta jäi käteen? Kasa esitteitä, pari purkkia chilikastikketta ja pampaheinän juurakot :D Rakastan heiniä ja ajattelin istuttaa nämä pampaheinät kesäksi vanhaan, isoon puusaaviin! (Mikäli en unohda niitä tuohon muovikassiin) 

4 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia ja kukkia. Onneksi on nämä kuvat kun ei itse päässyt paikalle. Olen sun blogissa muistaakseni eka kertaa. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Messut olivat tänä vuonna kyllä kauniit.
   Kävinkin lueskelemassa blogiasi, kaunis koti teillä ja paljon ihania kuvia. Erityisesti tykästyin pienen puujakkaraan, joka teillä on lipaston vieressä kukkaruukkujen alla... :)

   Poista
 2. Paljon kauniita kuvia!
  Nuo tulppaanit on niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tulppaanit kuuluu niin kevääseen!! Itse olen vielä tyytynyt kaupan tulppaaneihin, koska oma kukkapenkki ei näytä vielä heräämisen merkkejä. No ei tarvita varmaan kuin viikko tai kaksi ja muutamia aurinkoisia päiviä, niin eiköhän se kasvu ala omassakin pihassa :)

   Poista