tiistai 29. syyskuuta 2020

Kauniita lahjoja miehille, verkkokaupan perustaminen

Miesten lahjoihin erikoistunut verkkokauppani, Tosimiehen lahjakauppa


Puutarhablogini on viettänyt hiljaiseloa pitkään, koska muutimme perheemme kanssa joulukuussa 2018 puutarhan ympäröimastä omakotitalosta Naantaliin. Asumme nykyään rivitalossa, jota ympäröi upea merellinen maisema ja meillä ei ole täällä omaa pihaa ollenkaan...! 2-kerroksisessa asunnossamme on 2 parveketta ja 1 iso terassi eli puutarhan hoitaminen vaihtui parvekepuutarhaan!

Rivitaloelämä on jättänyt aikaa paljon kaikelle muunlaiselle toiminnalle, joita ihanan puutarhan omistajana en olisi ennen ehtinyt tekemään / harrastamaan. Olen suunnitellut ja tehnyt itse kuluneen vuoden aikana miehille suunnattuihin lahjoihin erikoistuneen verkkokaupan, Tosimiehen lahjakaupan, jonka ajattelin esitellä lyhyesti myös täällä blogini lukijoille!

Käsityönä tehtyjä puukkoja


Idea tällaisen verkkokaupan perustamiseen lähti alunperin siitä, että isäni on tehnyt vuosikymmeniä käsityönä puukkoja ja olin pitkään unelmoinut verkkokaupan perustamisesta, jossa niitä voitaisiin myydä. Pikkuhiljaa ajatuksissa selkeytyi myös muut tuotteet, joita haluaisin verkkokauppaan myyntiin.



Kauniit lahjapakkaukset

Olen rakastanut aina kaikkea kaunista ja sen pohjalta myynnissä olevat tuotteetkin on pakattu valmiiksi kauniisiin miehille suunnattuihin lahjapakkauksiin. Toisin sanoen myynnissä on lahjoja, joita on helppo ostaa, mukava antaa ja saada lahjaksi!

Erähenkisiä lahjoja miehille


Verkkokaupassani on myynnissä erähenkisiä lahjoja, jotka on suunnattu miehille. Lahjan saajaksi sopii niin isät, puolisot, veljet, pojat, isoisät, työkaverit kuin ystävät.
  • Suomalaiset puukot - Puukkoseppä Jarmo Hakkaraisen tekemät upeat puukot
  • Kuksa - Kupilkan tekemät Tosimiehen kuksat
  • Taskumatti - Ukko Finlandin upeat teräksiset taskumatit
  • Ja tietysti Suomalaista Fazerin perinteistä salmiakkia.




Suomalaista suunnittelua ja tuotantoa


Verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet edustavat tyylikkäitä Suomessa valmistettuja käsityönä tehtyjä tuotteita. Kaikilla tuotteilla on avainlippu, joka kertoo suomalaisesta työstä, sekä Design from Finland tunnus, joka puolestaan kertoo suomalaisesta muotoilusta.

Tosimiehen lahjakauppa >>



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti